Σάββατο, 23 Απριλίου 2011

"Αν το παιδί μου, μου έλεγε ότι είναι gay θα του στεκόμουν"


Ο χαμός του πατέρα της, τον οποίο θεωρούσε ήρωά της, ενώ εκείνος δήλωνε ο μεγαλύτερος θαυμαστής της, ήταν ο μεγαλύτερος πόνος που έχει βιώσει η Μαρία Μαπκοδήμου, όπως η ίδια αποκαλύπτει σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ''People''.

Δεν διστάζει να δηλώσει ότι ''όποιος βρίσκεται στην τηλεόραση, σημαίνει ότι κάποιος τον έχει φέρει ή τον έχει εκτιμήσει και πιστεύει ότι είναι ένα καλό προϊόν για πούλημα''. Άλλωστε και ή ίδια είναι ένα… προϊόν! ''Μα κι εγώ προϊόν είμαι! Δουλειά είναι. Και η δουλειά είναι μαθηματικά με δεδομένες συνθήκες και όρους.'', λέει η Μαρία, που δεν έχει καβαλήσει ποτέ το καλάμι ενώ στη ζωή της, σημαντική ήταν η βοήθεια ειδικού... ''Δούλεψα και με τον εαυτό μου και με ψυχολόγο! Είχα κάνει κάποια ραντεβού όταν ήμουν σε ψυχική ένταση, αλλά σταθερά πηγαίνω σε ψυχολόγο εδώ κι ενάμιση χρόνο. Η αφετηρία ήταν η σχέση με τα παιδιά μου, η επικοινωνία μας. Από εκεί και πέρα, η συμβουλευτική ψυχολογία είναι κάτι που μου δίνει τόσα πολλά, ώστε ν' αντιμετωπίσω και να διαχειριστώ την επαγγελματική και την προσωπική μου ζωή.''
Επιπλέον, παραδέχεται ότι οι γιοι της, την ρωτάνε για το σεξ από τα πέντε τους χρόνια και τους λέει τα πράγματα, όπως είναι στην πραγματικότητα, χωρίς ν' αναφέρεται σε ''πελαργούς''. ''Το σεξ δεν είναι κάτι που θα πρέπει να τα απομακρύνει, ούτε να τα φοβίσει. Τους εξηγώ ότι είναι μια πολύ φυσιολογική και πολύ ευχάριστη κατάσταση'', είπε η γνωστή παρουσιάστρια.

Αν κάποιο από τα παιδιά της, της έλεγε ότι είναι gay, από τη στιγμή που τα αγαπάει έτσι κι αλλιώς, θα είναι δίπλα τους και θα συμπαρίσταται σε όλες τους τις επιλογές, όπως ανέφερε και τόνισε ότι: ''Με νοιάζει μόνο να είναι πολύ ευτυχισμένα!''

Ακόμα, η Μαρία παραδέχεται ότι την έχουν φλερτάρει γυναίκες και μάλιστα, της φάνηκε πως, οι εκείνες είναι πιο επιθετικές από τους άντρες όταν φλερτάρουν άλλες γυναίκες κι η πίεση αυτή τη σοκάρει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου